2 Fit In - Het begin

 

2 Fit In is begonnen als een webshop waar we onze eigen ontwerpen en bedrukte kleding verkochten. 

Al snel merkte wij dat van diverse kanten werd gevraagd naar meer custom kleding, voornamelijk eigen designs of logo's voor vrije tijd en werkkleding.

 

Met deze vraag zijn wij verder aan de slag gegaan en al snel merkte we dat onze webshop niet voldeed aan de vraag. Om deze reden zijn we een andere weg in geslagen. Dit om de klant hun eigen uitstraling te geven en hierdoor een meerwaarde te kunnen toevoegen aan ieder zijn outfit. Vandaag de dag  maken we ontwerpen en kleding zoals de klant wenst.

 

Met deze toenemende vraag kwam al snel de vraag kan je ook meer dan alleen kleding en al snel konden wij ook voorzien in promotiemateriaal.

Sinds begin 2020 hebben wij een nieuwe machine aangeschaft waarmee we op diverse materialen in full-colour kunnen printen en vervolgens snijden.

Door dit fantastische apparaat kunnen wij de meest kleurrijke aanvragen realiseren op diverse soorten materialen. Op de pagina portfolio staat een tal van voorbeelden hiervan.

 

Dat maakt dat ook onze website en onze dienstverlening volledig bestaat uit het ondersteunen en realiseren van jouw vraag, en daarom is ons motto :  "show who you are".


Wie zijn wij?


Ruben Zweistra

Verkoop

 

Ruben@2fitin.com

+31 (0) 717 856 702

 

Lillian Zweistra - van der Wal

Ontwerpen, Administratie

 

info@2fitin.com

+31 (0) 717 856 702